DOLAR 32,3705 -0.36%
EURO 34,8098 -0.09%
ALTIN 2.392,83-1,22
BITCOIN 19140783,07%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Albaşlar Turizm’e 10 Adet Ödüllü Man Lion’s Coch

Albaşlar Turizm’e 10 Adet Ödüllü Man Lion’s Coch

Şehirler arası ve turizm yolcu taşımacılığı alanlarında faaliyet gösteren Albaşlar Turizm, Man Lion’s Coach otobüslerle filosunu yenilemeye ve büyütmeye devam ediyor. Albaşlar, son olarak Man Otobüs Kamyon Ticaret A.Ş. den aldığı 10 adet Lion’s Coach 2+1 otobüsleri filosuna ekledi.

ABONE OL
14 Nisan 2024 11:50
Albaşlar Turizm’e 10 Adet Ödüllü Man Lion’s Coch
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., hızlı başladığı 2024 yılında teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni geliştirmelerle birlikte konfor, güvenlik, performans ve yüksek yakıt tasarrufu ile seyahat sektöründe standartları yeniden belirleyen MAN Lion’s Coach, sahip olduğu üstün nitelikleriyle yeni yılda da Türkiye’nin firmaların gözdesi olmayı sürdürüyor. 2020 yılından aldığı ‘Coach of the Year- Yılın Otobüsü’ ödülünün ardından, 2022 yılında da modern görünümü, verimliliği ve çevre dostu özellikleri ile sektörün prestijli ‘Sustainable Bus Award (Sby Award) – Sürdürülebilir Otobüs Ödülü’nü de layık görülen MAN Lion’s Coach’u tercih eden son firma ise, Albaşlar Turizm oldu.

Ankara’daki MAN Costumer Center’da düzenlenen teslimat törenine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ve Otobüs Satış Bölge Koordinatörü Emrah Albustanoğlu ile Albaşlar Yönetim Kurulu Başkanı Devlet Can Tüysüz ve Albaşlar Turizm Filo Müdürü Engin Kırtman katıldı. Törende Emrah Albustanoğlu, sembolik MAN anahtarını Devlet Can Tüysüz’e teslim etti.

Teslimat töreninde konuşan Albaşlar Yönetim Kurulu Başkanı Devlet Can Tüysüz, MAN Lion’s Coach ile güçlerine güç kattıklarını belirterek, şunları söyledi: “Bu yıl yaptığımız Man yatırımlarından son derece memnunuz. Özellikle Ege Bölgesi’nde yoğunlaşan çalışmalarımızda servis sıkıntısı yaşamamamız bizim için büyük bir avantaj. Otobüsçülükte servis, sürekli hareket halinde olan araçlar için hayati öneme sahip. İstanbul, Bursa ve İzmir’de bulunan Man servislerinin hızlı ve etkin müdahalesi, araçlarımızın aksamadan yol almasını sağlıyor. Man’ın yeni teknolojili motorları sayesinde sorunsuz bir sürüş deneyimi yaşıyoruz. Uzun süredir kullandığımız Man araçlarda ciddi bir problemle karşılaşmadık. Yakıt tüketiminin de oldukça düşük olması, maliyetlerimizi düşürmemize katkıda bulunuyor. Kaptanlarımız ve yolcularımız da Man araçların konforundan ve performansından memnunlar. Dayanıklılık ve işçilik açısından da Man’ın verilen paraya değecek bir marka olduğunu düşünüyorum., Man markalı araçları filomuzda kullanarak her koşulda en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz.

Albaşlar Yönetim Kurulu Başkanı Devlet Can Tüysüz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.