DOLAR 32,4050 0.11%
EURO 34,8519 0.08%
ALTIN 2.399,210,11
BITCOIN 19200842,12%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dikkat! Bu Sefer, Sadece Kadınlara Özel

Dikkat! Bu Sefer, Sadece Kadınlara Özel

ABONE OL
22 Mart 2024 08:46
Dikkat! Bu Sefer, Sadece Kadınlara Özel
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulaşım sektöründe yaptığı yeniliklerle dikkat çeken VİB Turizm, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak Sakarya-Harem otogarları arasında büyük bir etkinlik düzenledi. VİB Turizm Halkla İlişkiler Müdürü Kübra Özmetin, sektörde ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek kadınlara özel olduklarını her alanda hissettirmek istediklerini açıkladı.

Kübra Özmetin, projeleri için heyecanlı olduklarını ifade ederek, “Adapazarı’na hizmet eden yerel bir firma olmamıza rağmen, Yönetim Kurulu Başkanımız Suat Akın ulusal çapta ses getiren yeniliklere imza atmayı seviyor. Türkiye’de ve sektörde bir ilke imza attık. Saat 11.00 Harem seferimizi sadece kadınlarımıza ayırdık ve yolcularımızdan çok güzel dönüşler aldık” dedi.

VİB Turizm Halkla İlişkiler Müdürü Kübra Özmetin

Otobüs şoförü Züleyha Genç, VİB Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Suat Akın ile projeyi hayata geçirmekten memnun olduğunu belirterek, “Kadınların daha rahat bir şekilde seyahat edebilecekleri bir ortam hazırlamak istedik. Avrupa’da bunun örnekleri var; biz de Türkiye’de bir ilki başararak kadınlara özel otobüs seferi düzenledik” şeklinde duygularını ifade etti.

28 yıllık uzun yol otobüs şoförü olan ikinci kaptan Zeynep Alemdar, “Kadınlar Günü’nün bir gün değil, 365 gün kutlanması gerekiyor” diyerek, VİB Turizm olarak kadınlara özel her gün bir sefer düzenlemek istediklerini belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.