DOLAR 32,3649 -0.37%
EURO 34,7972 -0.17%
ALTIN 2.395,17-1,12
BITCOIN 19103333,30%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Yenilemenin öncüsü MAPAR, Öz Sivas’a 10 Adet Otobüs Dizayn Etti

Yenilemenin öncüsü MAPAR, Öz Sivas’a 10 Adet Otobüs Dizayn Etti

Yaptığı revize işlemleri ile dikkatleri üzerine çeken MAPAR, araç yenilemelerinin yanı sıra, revize ettiği araç teslimatları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda da 3 adet Neoplan Tourliner, 3 adet Neoplan Cityliner ve son olarak 4 adet Neoplan Starliner’ı Öz Sivas’a revize eden MAPAR, toplamda 10 adet aracı Öz Sivas Turizm’e teslim etti.

ABONE OL
31 Ekim 2022 10:48
Yenilemenin öncüsü MAPAR, Öz Sivas’a 10 Adet Otobüs Dizayn Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

A’dan Z’ye tüm parçalarında tamamen revize işlemi yapılarak Öz Sivas Turizm’in kurumsal renklerine uygun olarak boyanan, 2+1 ve 2+2 koltuk dizilimlerine sahip Starliner’ler, Öz Sivas Turizm’e teslim edildi. Yapmış oldukları yatırım ile alakalı gazetemize açıklamada bulunan Öz Sivas Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Enes Doğan;

Son dönemde yatırım maliyetlerinin köpük fiyatlar dahilinde bulunmasından kaynaklı, elimizde bulunan araçları değerlendirmek, aslında sektör mensuplarının temel ilkesi olmalıdır. Bizler de bu doğrultuda filomuzda bulunan araçları baştan aşağıya yenileyerek elimizdeki araçları değerlendirdik. 2+1 araçların sektör içerisine girmesi ile beraber yolcu gözünde artık model ayrımı yapılmamakta. Biz de arza gelen talepten kaynaklı mevcut araçlarımızı yenileyip, daha düşük maliyetler ile yeniden sektöre kazandırdık. Son teslim aldığımız araçlarımız ile birlikte Mapar Otomotiv’de 10 araçlık bir yenileme anlaşmasının son araçlarını teslim aldık. Geçmiş dönem içerisinde de Mapar Otomotiv ile iş birliklerimiz oldu. Mapar, en yüksek verimlilik ile en düşük ücreti müşterilerine sunan, yapmış olduğu araçlar ile kalitesini kanıtlamış sayılı servislerden biri. Yalçın Bey ile de doğru bir ticaret içerisinde karşılıklı memnuniyetimiz ile iş birliğimizi sürdürmekteyiz. Kendilerine ilgi ve emeklerinden kaynaklı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.