DOLAR 32,3528 -0.06%
EURO 34,8725 0.14%
ALTIN 2.390,34-0,25
BITCOIN 20021444,67%
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Kale Seyahat’te Hizmet Kalitesini Arttırmaya Yönelik Eğitimler Devam Ediyor

Kale Seyahat’te Hizmet Kalitesini Arttırmaya Yönelik Eğitimler Devam Ediyor

ABONE OL
26 Nisan 2024 12:41
Kale Seyahat’te Hizmet Kalitesini Arttırmaya Yönelik Eğitimler Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kale Seyahat, müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini sürekli olarak yükseltmek amacıyla kabin memurlarına yönelik özel eğitimler düzenlemeye devam ediyor. Bu eğitimler, şirketin kendi bünyesinde kurduğu Kale Akademi’nin yöneticileri ve eğitmenleri tarafından veriliyor.

Kale Seyahat, Koza Plaza’da bulunan merkez binasında gerçekleştirdiği eğitimlerle personelinin sürekli gelişimini sağlamaya özen gösteriyor. Kalitenin artmasının önemli bir parçası olarak, eğitim sürecinde personelin görüşlerine önem veriliyor ve katılımcı bir yaklaşım benimseniyor. Bu doğrultuda, personelin görüşleri dinleniyor ve eğitim sürecinin en iyi şekilde yönetilmesi için birlikte hareket ediliyor.

Eğitimlerde, personelle yolcu ile doğru iletişim kurmanın önemi vurgulanmakta ve ikramın sunuş şekli gibi konular ele alınmaktadır. Ayrıca, personeller yeni araçların teknolojik özellikleri hakkında bilgilendirilerek, hizmet kalitesinin sürekli olarak yükseltilmesi hedeflenmektedir.

Kale Seyahat, müşteri memnuniyetini esas alan bir yaklaşımla, personelinin sürekli gelişimini desteklemeyi sürdürecektir. Bu doğrultuda, eğitimlerin devam edeceği ve personelin beceri ve bilgi düzeyinin daha da artırılacağı belirtilmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.